Billigste afbestillingsforsikring

Med en afbestillingsforsikring for du pengene tilbage for din rejse, hvis du må aflyse på grund af sygdom eller skade. Du kan spare mange penge på din afbestillingsforsikring. Denne side skaffer dig et hurtig overblik, så du får den bedste og billigste løsning.

SelskabInfoRejseforsikring med af-
bestilling
(1 uge)
Årsrejseforsikring med afbestillings-
forsikring
Afbestillings-
forsikring (separat)
Beregn din pris
Safeaway tilbyder afbestillingsforsikring fra kun 3,5%4% af rejsens pris ved køb af rejseforsikring+261 kr (EU)
+380 kr (Verden)
5% af rejsens prisBeregn pris og køb
Europæiske logoEUROPÆISKE har afbestillingsforsikring separat eller med i årsrejseforsikringen6% af rejsens pris ved køb af rejseforsikring+249 kr (EU)
+469 kr (Verden)
6% af rejsens prisBeregn pris og køb
Dansk Rejseforsikring er altid inkl. ulykke- og bagagetillæg4% af rejsens pris ved køb af rejseforsikringIkke muligIkke muligBeregn pris og køb
Gouda har afbestillingsforsikring som en separat forsikringIkke mulig+195 kr (EU)
+395 kr (Verden)
6% af rejsens prisBeregn pris og køb
Globe RejseforsikringGlobe Rejse forsikring har god afbestillingsforsikring ved rejser over 20.000 kr.Ikke mulig+199 kr (EU)
+199 kr (Verden)
Ikke mulig Beregn pris og køb
WorldNomads RejseforsikringWorldNomads forsikrer gennem danske IHI. Engelsk hjemmeside186 kr (EU)
246 kr (Verden)
Ikke mulig Ikke mulig Beregn pris og køb

Sådan sparer du flest penge

Ovenstående er basispriser. Nogle selskaber giver mulighed for at tilkøbe ekstra dækning. Brug derfor skemaet til at få et overblik og udregn din bedste pris ved at trykke på knappen “info/køb”.

Forskellige afbestillingsforsikringer

En afbestillingsforsikring kan købes separat eller være inkluderet i en rejseforsikring eller årsrejseforsikring. Har du ikke en rejseforsikring, er det en god ide at vælge en løsning med både rejseforsikring og afbestillingsforsikring sammen. Det er oftest billigere end at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring hver for sig.

Rejser du flere gange om året vil det oftest være billigere at købe en årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring. Hvis du skal på en enkelt rejse, så køb i stedet for en almindelig rejseforsikring.

Overblik over rejseforsikringsselskaberne

En række selskaber sælger rejseforsikringer. Europæiske Rejseforsikring og World Nomads er specialister i rejseforsikring, mens IF Forsikring og FDM Forsikring tilbyder rejseforsikring blandt flere forsikringer.

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske er specialister i rejseforsikringer, og har det største udbud afs rejseforsikringer. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med at hjælpe rejsende, hvis uheldet skulle være ude. Få mere info eller køb hos Europæiske

IF Forsikring

IF er kendt for deres meget konkurrencedygtige priser og er et allround forsikringsselskab. Ydermere giver IF rabat, hvis du bestiller forsikringen online. IF tilbyder både rejseforsikringer til enkeltrejser og årsrejseforsikring. Vælger du at samle flere af dine forsikringer hos IF, får du op til 20% samlerabat på alle dine forsikringer. Få mere info eller køb hos IF

World Nomads

World Nomads er relativ ukendt i Danmark. Selskabet er dog et af verdens største rejseforsikringsselskaber og sælger forsikringer i mere end 150 lande. Herunder Danmark. Rent praktisk samarbejder World Nomads med danske IHI Forsikring. Derfor er du i trygge danske hænder i tilfælde af uheld. Få mere info eller køb hos World Nomads