Billig rejseforsikring til virksomheder

På forretningsrejser dækker en personlige rejseforsikring ikke. Virksomheden skal derfor tegne en erhvervsrejseforsikring. Klik nedenfor på info/køb-knappen for at beregne jeres pris.

SelskabInfo4 dageÅrsrejseforsikringUdstationering
Safeaways almindelige forsikring dækker udenfor EU også erhvervsrejser 140 kr (EU)
254 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Ikke muligIkke muligBeregn pris og køb
Dansk Rejseforsikring dækker altid ulykke- og bagage196 kr (EU)
200 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Ikke muligIndividuel
Beregn pris og køb
GOUDA har de billigste priser på korttidsrejser210 kr (EU)
250 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Ikke muligIkke mulig
Europæiske logoEUROPÆISKE er specialist i rejseforsikring til virksomheder260 kr (EU)
300 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Fra 1600 kr
Beregn pris og køb
Individuel
Beregn pris og køb
WorldNomads RejseforsikringWorldNomads tilbyder ikke erhvervsrejse-forsikringIkke muligIkke muligIkke mulig

Rejseforsikring til forretningsrejser

Er en rejse arbejdsrelateret skal der tegnes en erhvervsrejseforsikring. Bare et kort forretningsmøde på en ferie gør, at en almindelig rejseforsikring ikke dækker længere. Derfor er det vigtigt, at virksomheden tegner de nødvendige rejseforsikringer for sine ansatte.

Rejseforsikring til korttidsrejse er det bedste valg, hvis du eller andre i virksomheden rejser mindre end 30 dage om året.

Alternativt kan virksomheden tegne en årsrejseforsikring, som dækker alle medarbejdere i virksomheden i et helt år. Denne forsikring dækker medarbejderen optimalt, uden at man skal tegne en ny forsikring for hver forretningsrejse. Årsrejseforsikringen vil være billigere, hvis medarbejderne samlet rejser mindst 30 dage om året.

Begge forsikringstyper kan skræddersys i forbindelse med den online bestilling. Så forsikringen passer 100% til virksomhedens behov.

Udstationering

Europæiske Rejseforsikring tilbyder skræddersyede forsikringer i forbindelse med udstationering. Disse forsikringer kan tilpasses til netop jeres behov, så medarbejderne er sikret optimalt. Læs mere her

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske er specialiseret i rejseforsikringer til virksomheder. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med rejseforsikringer.