Årsrejseforsikring

Du kan spare mange penge på din årsrejseforsikring. Denne side skaffer dig et hurtig overblik, så du får den bedste og billigste løsning.

Billig rejseforsikring

Priserne er for en 25 årig, der rejser i EU/EØS

Nævnt af:

Sådan sparer du flest penge

Ovenstående er basispriser. Nogle selskaber giver mulighed for at tilkøbe ekstra dækning. Brug derfor skemaet til at få et overblik og udregn din bedste pris ved at trykke på knappen “Vælg”.

Forskellige rejseforsikringer

En årsrejseforsikring gælder for alle rejser i et helt år, og dækker typisk hele husstanden. Modsat en rejseforsikring til en enkelt rejse.

Rejser man flere gange om året eller er man en hel familie, vil det oftest være billigere at købe en årsrejseforsikring i stedet for en enkeltstående almindelig rejseforsikring.

Desuden kan man tage en smuttur udenlands – fx en tur over den tyske grænse eller en weekend i London – uden at skulle bekymre sig om at tegne ekstra forsikringer.

Overblik over rejseforsikringsselskaberne

En række selskaber sælger årsrejseforsikringer. Rejseforsikringspriser sammenligner priser fra specialiserede rejseforsikringsselskaber som f.eks. Europæiske ERV, World Nomads, safeAway og Gouda.

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske ERV er specialister i rejseforsikringer, og har det største udbud af rejseforsikringer. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med at hjælpe rejsende, hvis uheldet skulle være ude. Få mere info eller køb hos Europæiske ERV.

World Nomads

World Nomads er relativ ukendt i Danmark. Selskabet er dog et af verdens største rejseforsikringsselskaber og sælger forsikringer i mere end 150 lande. Herunder Danmark. Rent praktisk samarbejder World Nomads med danske IHI Forsikring. Derfor er du i trygge danske hænder i tilfælde af uheld. Få mere info eller køb hos World Nomads.

safeAway

SafeAway er kendt for deres meget konkurrencedygtige priser. De startede i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig spiller på markedet for rejseforsikringer. Få mere info eller køb hos safeAway.

Gouda

Gouda har tilbudt rejseforsikringer i Danmark gennem mange år og har en række målrettede produkter på deres hylder. Herunder rigtig gode årsrejseforsikringer. Få mere info eller køb hos Gouda.

Rejseforsikringspriser.dk
Lauritz Sørensens Vej 16, 5 th
2000 Frederiksberg