Afbestillings-forsikring

Få pengene tilbage for din rejse, hvis du må aflyse på grund af sygdom eller skade.  Sammenlign priser her

Billig rejseforsikring

Afbestillingsforsikringen dækker 10.000 kr. Rejseforsikringerne er for en 25 årig, der rejser 7 dage i EU/EØS

Nævnt af:

Sådan sparer du flest penge

Ovenstående er basispriser. Nogle selskaber giver mulighed for at tilkøbe ekstra dækning. Brug derfor skemaet til at få et overblik og udregn din bedste pris ved at trykke på knappen “Vælg”.

Forskellige afbestillingsforsikringer

En afbestillingsforsikring kan købes separat eller være inkluderet i en rejseforsikring eller årsrejseforsikring. Har du ikke en rejseforsikring, er det en god ide at vælge en løsning med både rejseforsikring og afbestillingsforsikring sammen. Det er oftest billigere end at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring hver for sig.

Rejser du flere gange om året, vil det oftest være billigere at købe en årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring. Hvis du skal på en enkelt rejse, så køb i stedet for en almindelig rejseforsikring.

Overblik over rejseforsikringsselskaberne

En række selskaber sælger rejseforsikringer.  Rejseforsikringspriser sammenligner priser fra specialiserede rejseforsikringsselskaber som f.eks. Europæiske ERV, World Nomads og safeAway.

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske ERV er specialister i rejseforsikringer, og har det største udbud af rejseforsikringer. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med at hjælpe rejsende, hvis uheldet skulle være ude. Få mere info eller køb hos Europæiske ERV.

World Nomads

World Nomads er relativ ukendt i Danmark. Selskabet er dog et af verdens største rejseforsikringsselskaber og sælger forsikringer i mere end 150 lande. Herunder Danmark. Rent praktisk samarbejder World Nomads med danske IHI Forsikring. Derfor er du i trygge danske hænder i tilfælde af uheld. Få mere info eller køb hos World Nomads.

safeAway

SafeAway er kendt for deres meget konkurrencedygtige priser. De startede i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig spiller på markedet for rejseforsikringer. Få mere info eller køb hos safeAway.

Rejseforsikringspriser.dk
Lauritz Sørensens Vej 16, 5 th
2000 Frederiksberg