Rejseforsikring til Erhverv

Oversigt over priser på rejseforsikringer til forretningsrejser. Spar penge med denne oversigt.

Billig rejseforsikring

Priserne er for en 25 årig, der rejser 2 dage i EU/EØS

Nævnt af:

Rejseforsikring til forretningsrejser

Er en rejse arbejdsrelateret skal der tegnes en erhvervsrejseforsikring. Bare et kort forretningsmøde på en ferie gør, at en almindelig rejseforsikring ikke dækker længere. Derfor er det vigtigt, at virksomheden tegner de nødvendige rejseforsikringer for sine ansatte.

Rejseforsikring til korttidsrejse er det bedste valg, hvis du eller andre i virksomheden rejser mindre end 30 dage om året.

Alternativt kan virksomheden tegne en årsrejseforsikring, som dækker alle medarbejdere i virksomheden i et helt år. Denne forsikring dækker medarbejderen optimalt, uden at man skal tegne en ny forsikring for hver forretningsrejse. Årsrejseforsikringen vil være billigere, hvis medarbejderne samlet rejser mindst 30 dage om året.

Begge forsikringstyper kan skræddersys i forbindelse med den online bestilling. Så forsikringen passer 100% til virksomhedens behov.

Udstationering

Europæiske Rejseforsikring tilbyder skræddersyede forsikringer i forbindelse med udstationering. Disse forsikringer kan tilpasses til netop jeres behov, så medarbejderne er sikret optimalt. Læs mere her.

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske ERV er specialiseret i rejseforsikringer til virksomheder. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske ERV er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med rejseforsikringer.

Rejseforsikringspriser.dk
Lauritz Sørensens Vej 16, 5 th
2000 Frederiksberg