Rejseforsikring backpacker

Du kan spare tusindvis af kroner, hvis du vælger den rette rejseforsikring til din rygsæksrejse. Få her et hurtig overblik

Billig rejseforsikring

Priserne er for en 25 årig, der rejser 3 mdr. i hele verden

Nævnt af:

Sådan sparer du flest penge

Ovenstående priseksempler er vejledende basispriser. Ekstra dækning, alder, antallet af rejsende, destination og rejsens varighed vil have indflydelse på den endelige og nøjagtige pris.

Du sparer derfor mest, hvis du beregner prisen hos mindst 2 selskaber. Brug skemaet til at få et overblik og udregn din bedste pris ved at trykke på knappen “Vælg”.

Hvilken rejseforsikring

Som backpacker er du ofte bortrejst i længere tid end de 30 dage, en almindelig rejseforsikring gælder. Mange forsikringsselskaber tilbyder rejseforsikringer til langtidsrejser. Er din rygsæksrejse kortere end 1 måned, kan det være en god løsning at købe en årsrejseforsikring i stedet.

Overblik over rejseforsikringsselskaberne

En række selskaber sælger rejseforsikringer til rejseforsikringer.  Rejseforsikringspriser sammenligner priser fra specialiserede rejseforsikringsselskaber som f.eks. Europæiske ERV, World Nomads og safeAway.

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske ERV er specialister i rejseforsikringer, og har det største udbud af rejseforsikringer. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med at hjælpe rejsende, hvis uheldet skulle være ude. Få mere info eller køb hos Europæiske ERV.

World Nomads

World Nomads er relativ ukendt i Danmark. Selskabet er dog et af verdens største rejseforsikringsselskaber og sælger forsikringer i mere end 150 lande. Herunder Danmark. Rent praktisk samarbejder World Nomads med danske IHI Forsikring. Derfor er du i trygge danske hænder i tilfælde af uheld. Få mere info eller køb hos World Nomads.

safeAway

SafeAway er kendt for deres meget konkurrencedygtige priser. De startede i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig spiller på markedet for rejseforsikringer. Få mere info eller køb hos safeAway.

Rejseforsikringspriser.dk
Lauritz Sørensens Vej 16, 5 th
2000 Frederiksberg