Billigste rejseforsikring til backpackere

Du sparer op til tusindvis af kroner, hvis du vælger den rette rejseforsikring til din rygsæksrejse. Denne side skaffer dig et hurtig overblik, så du får den bedste og billigste løsning.

SelskabInfo1½ måned3 månederBeregn din pris
Globe RejseforsikringGlobe Rejseforsikring tilbyder dansktalende alarmcentral døgnet rundt477 kr (EU)
944 kr (Verden)
986 kr (EU)
1647 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Safeaway giver ubegrænset dækning på sygdom. Dansk alarmcentral via Falck549 kr (EU)
980 kr (Verden)
1013 kr (EU)
1799 kr (Verden)
Beregn pris og køb
GOUDA har en billig rejseforsikring til backpackere615 kr (EU)
1107 kr (Verden)
1023 kr (EU)
1808 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Europæiske logoEUROPÆISKE er Danmarks største rejseforsikringsselskab. Så er du sikret fuldt ud.686 kr (EU)
1076 kr (Verden)
1146 kr (EU)
1766 kr (Verden)
Beregn pris og køb
Dansk Rejseforsikring dækker altid ulykke- og bagage561 kr (EU)
1225 kr (Verden)
1260 kr (EU)
2621 kr (Verden)
Beregn pris og køb
WorldNomads RejseforsikringWorldNomads forsikrer gennem danske IHI. Anbefalet af Lonely Planet1118 kr (EU)
1515 kr (Verden)
2599 kr (EU)
3300 kr (Verden)
Beregn pris og køb

Sådan sparer du flest penge

Ovenstående priseksempler er vejledende basispriser. Ekstra dækning, alder, antallet af rejsende, destination og rejsens varighed vil have indflydelse på den endelige og nøjagtige pris.

Du sparer derfor mest, hvis du beregner prisen hos mindst 2 selskaber. Brug skemaet til at få et overblik og udregn din bedste pris ved at trykke på knappen “info/køb”.

Hvilken rejseforsikring

Som backpacker er du ofte bortrejst i længere tid end de 30 dage, en almindelig rejseforsikring gælder. Europæiske og World Nomads tilbyder begge rejseforsikringer til langetidsrejser. Du kan også købe en årsrejseforsikring hos IF eller FDM, der dækker indtil 60 dage. Er din rygsæksrejse kortere end 2 måneder, er det en god løsning.

Overblik over rejseforsikringsselskaberne

En række selskaber sælger rejseforsikringer. Europæiske Rejseforsikring og World Nomads er specialister i rejseforsikring, mens IF Forsikring og FDM Forsikring tilbyder rejseforsikring blandt flere forsikringer.

Europæiske Rejseforsikring

Europæiske ERV er specialister i rejseforsikringer, og har det største udbud afs rejseforsikringer. Du kan derfor skræddersy en forsikring til dit behov. Europæiske er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og har stor erfaring med at hjælpe rejsende, hvis uheldet skulle være ude. Få mere info eller køb hos Europæiske ERV

World Nomads

World Nomads er relativ ukendt i Danmark. Selskabet er dog et af verdens største rejseforsikringsselskaber og sælger forsikringer i mere end 150 lande. Herunder Danmark. Rent praktisk samarbejder World Nomads med danske IHI Forsikring. Derfor er du i trygge danske hænder i tilfælde af uheld. Få mere info eller køb hos World Nomads

safeAway

SafeAway er kendt for deres meget konkurrencedygtige priser. De startede i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig spiller på markedet for rejseforsikringer. Få mere info eller køb hos safeAway